logo nwsbrfBeste leden van vv Winsum,

Allereerst hopen we dat alles goed met jullie gaat! De corona crisis heeft een grote impact op het leven van iedereen. Dat beseffen we ons heel goed.

We missen de ontmoeting met elkaar op onze sportparken als speler, vrijwilliger, supporter en sponsor. Op voetbalgebied zal de competitie dit seizoen niet worden hervat en gaan ook geplande activiteiten, zoals het afscheid van sportpark Schouwerzijlsterweg op 27 juni, niet door. Ongelofelijk jammer, maar vanzelfsprekend staat onze gezondheid altijd voorop en houden we ons als vereniging aan alle richtlijnen en regels vanuit de overheid en de KNVB.
Vanaf 29 april kunnen de trainingsactiviteiten voor een deel van onze jeugd gelukkig wel worden hervat. Daarnaast zijn we blij dat FC Groningen op maandag 4 mei naar Winsum komt voor een voetbaldag. Zie hiervoor de berichtgeving op de website.

Juist in deze moeilijke en onzekere tijd realiseren we ons dat we als team moeten opereren. Want alleen gezamenlijk kunnen we deze crisis doorstaan. Financieel worden we als vereniging hard geraakt. Ondanks de beschikbare regelingen zullen we dit seizoen eindigen met een fors tekort.

Achter de schermen wordt er gewerkt om de verhuizing naar het nieuwe sportpark voor te bereiden.  Wat een mooi vooruitzicht! De voorgang is te volgen op onze website met dank aan Sterkenburg media. Door de getroffen maatregelen en de 1,5 meter regel is het op dit moment lastig om met vrijwilligers aan de slag te gaan. We richten ons daarom op de zaken die echt moeten gebeuren en ook kunnen. Dat neemt niet weg dat er straks nog veel moet gebeuren.

Kortom: Als vereniging kunnen we de steun van onze leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren de komende periode niet missen! In de sport betekent op achterstand komen niet dat je de wedstrijd gaat verliezen. Dit geldt zeker voor deze crisis.

We roepen jullie daarom op om onze vereniging te blijven steunen door lid te blijven, je als vrijwilliger aan te melden als we om hulp vragen en soms ook geduld te hebben wanneer nog niet alles tot in de puntjes geregeld is.

We vragen ook aandacht voor onze sponsoren. Veel van onze sponsoren hebben door de maatregelen minder of zelfs geen omzet. Steun onze sponsoren door bijvoorbeeld inkopen bij hen te doen.  Klik hier voor een lijst van onze sponsoren.

Weet ons als bestuur ook vooral te vinden als er wat speelt. Bel of mail ons als er vragen zijn!

Laten we het samen doen! #steunvvWinsum

Sportieve groet,

Bestuur vv Winsum