logo nwsbrfvv Winsum is een gezellige maar ook zeker ambitieuze voetbalvereniging met goede faciliteiten. Ingaande het seizoen 2020-2021 zullen alle activiteiten op een nieuw modern sportpark gaan plaatsvinden. De vereniging is één van de grootste verenigingen in Noord-Nederland met meer dan 1.100 leden.

vv Winsum neemt deel aan het landelijke ontwikkelprogramma voor het meiden- en vrouwenvoetbal van de KNVB en is hiervoor als één van de drie verenigingen in het noorden van Nederland geselecteerd.

De club beschikt over een bloeiende vrouwen- en meidenafdeling met zes senioren-teams (twee op zaterdag en vier op vrijdagavond 7x7) en zes meidenteams.

Vrouwen 1 draait goed mee in de 1e klasse en heeft de ambitie om een stabiele 1e klasser te worden en op termijn wellicht door te groeien naar de hoofdklasse.

Vrouwen 2 draait goed mee in de 3eklasse en heeft de ambitie om op termijn door te groeien naar de 2eklasse. Het team bestaat grotendeels uit relatief jonge dames zodat speelsters uit de jeugd ook gemakkelijk aan kunnen sluiten.

We zoeken een trainer die:

• bij voorkeur in het bezit is van het diploma UEFA C of bereid is deze te behalen;
  • fanatiek is met een heldere visie op hoe er gevoetbald moet worden;
  • gevarieerde oefenstof aanbiedt gericht op het verder ontwikkelen van de technische entactische vaardigheden van de speelsters zowel op team- als individueel niveau;
  • communicatief vaardig is en in staat is om de oefenstof en speelwijze helder en duidelijkover te brengen naar de speelsters;
  • goed samenwerkt met de trainer van Vrouwen 1;
  • oog heeft voor de ontwikkeling van jonge talentvolle speelsters (verbinding tussen jeugd en senioren);
  • prestatie, maar ook zeker plezier en humor hoog in het vaandel heeft staan;
  • interesse en betrokkenheid toont in de speelsters en de vereniging;
  • de trainingen verzorgt op 2 avonden door de week en het team coacht op de wedstrijddagen;

Affiniteit / ervaring met het vrouwenvoetbal is een pré.

Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Elmont van de Commissie Voetbal Zaken vrouwenvoetbal, tel: 06-57551614.

Je schriftelijke reactie / motivatie kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..