Afgelopen week zijn de trainingen hervat voor kinderen tot en met 12 jaar. Het enthousiasme onder de kinderen was mooi om te zien! Vanzelfsprekend volgen we de richtlijnen van de overheid en de RIVM om de veiligheid op sportpark Schouwerzijlsterweg te waarborgen. Op basis van de ervaringen van afgelopen week willen we nog graag een aantal aandachtspunten benoemen en jullie op de hoogte brengen van de actuele ontwikkelingen.

  • Kom zoveel mogelijk op de fiets

Het was afgelopen week erg druk met auto’s op de Schouwerzijlsterweg.  We vragen jullie om zoveel mogelijk op de fiets naar sportpark Schouwerzijlsterweg te komen. Op deze manier kunnen we de verkeersveiligheid met elkaar garanderen.

  • Volg de aanwijzingen op het sportpark

We hebben, met dank aan maatschappelijk partner Univé, de aanwijzingen op het sportpark verduidelijkt. Met deze aanwijzingen kunnen de kinderen veilig sporten. Volg dus de aanwijzingen op het sportpark.

 

trai1 trai2

 

  • Training voor kinderen van 13 tot en met 18 jaar en senioren

Er wordt gewerkt aan trainingsschema’s voor kinderen van 13 tot en met 18 jaar en voor senioren. Zodra hierover meer bekend is wordt dit gecommuniceerd.

Het eerder gecommuniceerde trainingsschema blijft tot die tijd van kracht. Dit trainingsschema en de belangrijkste regels zijn hieronder nog een keer weergegeven.

  • Toezichthouders

We zoeken nog een aantal toezichthouders voor tijdens de trainingen op in ieder geval de maandag- en de woensdagavond tussen 17.30 en 19.00 uur. Als je interesse hebt kan je een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laten we het samen doen!

BIJLAGE Trainingsschema Corona 'onderbouw' vv Winsum(PDF,10MB)