1

Op zaterdag 27 juni is het zover. Dan willen we zoveel mogelijk spullen verhuizen van sportpark Schouwerzijlsterweg naar het nieuwe Geert Reinders sportpark. Het gaat onder andere om spullen uit de kantine en buitenmeubilair.

Diverse leden hebben al aangegeven graag een handje te willen helpen. Dit is je kans! Meld je aan als vrijwilliger. We starten om 08:30 tot uiterlijk 17:00 en voor de catering wordt gezorgd. We maken er vooral een mooie en gezellige dag van. Vanzelfsprekend houden we rekening met de 1,5 meter regel.

Opgave kan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht je specifieke vaardigheden hebben (bv. je bent een echte klusser) wil je dat dan vermelden? Mocht je over een busje of een aanhanger beschikken dan horen we dat ook graag.

De week voor de aanmelding ontvang je nadere informatie .

Laten we het samen doen!

Bestuur vv Winsum

logo nwsbrf