Beste trainers,

Het seizoen is ten einde en dat betekent dat alle kleding en materialen ingenomen gaan worden voor inventarisatie en eventueel vervanging. Hieronder vind je de informatie over wanneer en hoe je de kleding en materialen kunt inleveren.

Inleverdata en -tijden:

• Maandagavond 29 juni tussen 19:00u – 21:00u
  • Dinsdagavond 30 juni tussen 19:00u – 21:00u

Locatie: Bestuurskamer sportpark Schilligeham

In te leveren door de trainers:

• - sleutels (belangrijk i.v.m. inventarisatie)
  • - clubeigen trainerskleding
  • - winterjas
  • - ballen en ballennet
  • - trainingshesjes (gewassen!!!)
  • - overige trainingsmaterialen zoals dopjes e.d.
  • - overige clubmaterialen.

Verhinderd?

Probeer zo mogelijk iemand anders te regelen die de spullen in kan leveren. Mocht dat niet lukken, neem dan contact op met een van onderstaande personen om dit af te stemmen en een afspraak te maken.

Heren 1, 2 en 3                                Robert Veldwijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Vrouwen 1, 2 en 7x7                      Yvonne Visser (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Juniorenteams                                 Jaap Tukker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Commissie Kleding en Materialen vv Winsum