Groepsfoto

Ook aankomend seizoen staat het verzorgingsteam weer klaar voor alle spelers van vv Winsum. We zijn bezig met het inrichten van de mooie nieuwe verzorgingsruimte, welke centraal in het gebouw tegenover de ingang gelegen is. Alle verdere info over aanwezigheid en contact gegevens kan je vinden op de website; -> clubinfo -> sportverzorging.

Het nieuwe verzorgingsteam zal dit jaar wederom gecoördineerd worden door sportfysiotherapeut Neil Judkins, het team voor het seizoen 2020-2021 ziet er als volgt uit;

Luuk Weijsenveld

Luuk zal ook komend jaar aanwezig zijn op donderdagavond, echter zal hij de zaterdag de verzorging van heren 1 niet meer op zich nemen.

Cris Feldman

Een nieuw gezicht! Cris zal aankomend seizoen de verzorging op dinsdagavond en zaterdagmiddag bij heren 1 invullen. Cris is student fysiotherapie en heeft veel zin om met zijn nieuwe functie te starten.

Ciska de Vries

Ciska is ook een nieuw gezicht binnen de verzorging, echter is ze reeds een jaar actief als speelster van de VR1 selectie. Ciska gaat naar haar laatste jaar fysiotherapie en gaat op maandag en donderdagavond (voor haar eigen training aan) de verzorging voor de vrouwen uitvoeren.

Niels Zantingh

Niels heeft afgelopen seizoen de verzorging op zaterdagochtend op zich genomen. Gezien hier veel gebruik van wordt gemaakt zal Niels komend seizoen hier mee verder gaan.

Coen van de Molen

Coen plakt er gewoon wederom een jaartje aan vast! Echter wel in een iets andere vorm zijn. Coen is verantwoordelijk voor de hersteltrainingen op dinsdag en donderdagavond. Daarnaast verzorgt Coen  op dinsdag en donderdag bij heren 1 de warming up/agility training en zal hij komend seizoen ook met regelmaat dit gaan doen bij vrouwen 1.

Neil Judkins

Naast de coördinatie zal Neil ondersteunend zijn in aan het verzorgingsteam als clubfysiotherapeut en fysiotherapeut van VR1.

Het verzorgingsteam kent dus voor het aankomende seizoen een aantal wijzigingen, de verzorgers die helaas afscheid nemen van hun functie;

Mark Kooijinga

Mark heeft 6 seizoenen op dinsdagavond met veel enthousiasme de verzorging op zich genomen en heeft zich voornamelijk bezig gehouden met de herenselectie. Mark bedanken we voor zijn jarenlange trouwe dienst en inzet voor de club!

Marlies Bijman

Marlies heeft jarenlang als speelster actief meegeholpen als verzorgster van Vr1 en daarnaast een coördinerende rol richting de verzorging en de blessurepreventie van de vrouwen en meidenafdeling vervuld. Marlies willen we bedanken voor het altijd klaar staan voor de meiden en vrouwen!

Op zaterdag tijdens de wedstrijden van vrouwen 1 zijn we nog op zoek naar een verzorger, heb je interesse, weet je iemand of heb je tips, graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor alle informatieve over het verzorgingsteam, de beschikbaarheid en de bereikbaarheid verwijzen we jullie naar onze website:  vvwinsum.nl/clubinfo/verzorging