Het nieuwe seizoen komt er aan, eindelijk samen voetballen op ons prachtige nieuwe sportpark! Helaas lopen er mensen rond die besluiten de boel kapot te maken. In een week tijd zijn de ruiten van het oude ‘kaartverkoop huisje’ ingegooid én is een van onze dug-outs aan veld 4 geheel gesloopt. Voordat de wedstrijden beginnen moeten we deze dus vervangen... Dit kost ons als vereniging onnodig geld, tijd en moeite! Als vereniging hebben we aangifte gedaan bij de politie en bij de gemeente verzocht om extra controle en handhaving uit te voeren.

Een oproep aan al onze leden die voetballen op onze velden, wandelen over en rondom het sportpark, er toevallig langslopen: als jullie op 13 augustus iets hebben gezien of gehoord wat te maken kan hebben met deze vernielingen, laat het ons weten. Als jullie in de toekomst (verdachte/bijzondere) situaties zien op onze velden zonder dat er gevoetbald wordt, laat het ons weten. Samen kunnen we hopelijk voorkomen dat onze spullen worden vernield.

Het bestuur van vv Winsum

79273cec 7d9e 47e3 b220 44f12dd3519c  IMG 8279