Corona-regels, Bezettingsgraad sportcomplex en beperkte beschikbaarheid kleedkamers

Alle teams; bezettingsgraad sportcomplex

Omdat er een limiet zit aan het aantal mensen wat zich gelijktijdig op het sportpark mag bevinden, zijn we bezig om de wedstrijden over een ruimere tijd over de dag te verdelen. Dit betekent dat we eerder op de dag starten met voetballen, maar ook dat de laatste wedstrijd later kan beginnen dan de teams gewend zijn. De tijd die tussen de wedstrijden zit zal daarmee ook langer zijn om wisselingen in kleedkamers en velden en voldoende afstand tussen personen mogelijk te maken.

JO7 t/m JO12 teams; Geen kleedkamers beschikbaar

Wegens de coronamaatregelen aangaande kleedkamergebruik binnen de club, is het voor JO7 t/m JO12 teams tot nader order niet mogelijk om op wedstrijddagen gebruik te maken van kleedkamers. Dit betekent dat alle JO7 t/m JO12 teams inclusief de tegenstanders aangekleed naar het sportcomplex dienen te komen en er ook na afloop van de wedstrijd geen mogelijkheid om te douchen/gebruik te maken van de kleedkamers is.

Kantine:

In de kantine gelden de algemene Horecaregels m.b.t. Corona.  Bezoekers dienen zich te registeren na binnenkomst en er mogen net zoveel mensen in de kantine aanwezig zijn als er zitplaatsen (45) beschikbaar zijn.

Vervoer tussen voetbalverenigingen:

Indien gezamenlijk gereden wordt naar een uitwedstrijd adviseren wij naast de bestuurder maximaal 3 spelers in een auto mee te nemen en de OV maatregel toe te passen om een mondkapje te dragen (verplicht vanaf 12 jaar en ouder)!

Corona stewards:

Als club zijn we op korte termijn op zoek naar mensen die op de wedstrijddagen als corona steward aanwezig willen zijn. Per zaterdag denken we 4 mensen nodig te hebben ( 2 ’s ochtends & 2 s’ middags). Wil jij onze verenging hier mee helpen? Meld je aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier voor alle corona-protocollen

Laten we het met elkaar doen en genieten van het aankomende voetbalseizoen.

Bestuur vv Winsum