-laten we het samen doen-

Corona trekt een zware wissel op de club. Looplijnen, in- en uitgang, kleedkamers en douchen, zitten in de kantine, je laten registreren, langs de velden markeringspunten die de 1,5 meter aangeven, bijna te veel om op te noemen!

Er gaat heel veel, heel goed! Daarbij komt dat het ene moment de maatregelen beter te hanteren zijn dan het andere moment. Wanneer het droog weer is lukt het naleven van de maatregelen goed. We zijn nu al blij met onze koffie corner, dat ontlast de kantine enorm. De aangeschafte partytenten bewijzen hun dienst!

Wanneer het regent en iedereen een droge plek wil hebben, lopen we echter tegen de beperkingen aan die de Corona maatregelen met zich meebrengen.

De controleurs lopen echter wel rond op de sportvelden om de opgelegde regels te controleren. Na een waarschuwing volgt er een fikse geldboete!

Heb daarom begrip voor de genomen maatregelen die we als club moeten nemen en handhaven. Pak je eigen verantwoordelijkheid daar waar het van je gevraagd wordt als speler, trainer, leider en als bezoeker.

We zouden per direct alles anders willen zien, maar dat is helaas niet mogelijk.

We zitten klem in de ijzeren CORONAGREEP!

Daarom:

• Tijdens trainingen geen gebruik van kleedkamers en douches;
  • Op wedstrijddagen wordt er zorgvuldig afgewogen wie een kleedkamer krijgt toegewezen;
  • Zitten op de gemarkeerde plaatsen in de kantine;
  • Houd langs de lijn 1,5 meter afstand.

Kleedkamers kunnen tijdens de trainingsuren niet toegewezen worden in verband met goed reinigen en desinfecteren.

Veiligheid en gezondheid gaat boven alles en leidend zijn de opgelegde regels van het RIVM en NOC/NSF.

Zorg er met z’n allen voor dat we gezond blijven, geen boete krijgen of dat er strengere maatregelen worden opgelegd.

We mogen en kunnen nu weer voetballen met elkaar en laten we dit zo houden!

Namens het bestuur,

Ben Breukelman