logo nwsbrfBinnen vv Winsum is het meiden- en vrouwenvoetbal erg belangrijk en de club wil dan ook investeren in de ontwikkeling van de vele voetballende meiden en vrouwen. De meiden krijgen binnen de club de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op hun eigen niveau, of dat nu in een meiden- of jongensteam is.

vv Winsum is geselecteerd voor het ontwikkelprogramma meiden- en vrouwenvoetbal van de KNVB als één van de 26 verenigingen in Nederland. Hierdoor krijgt de club drie jaar ondersteuning vanuit de KNVB om de ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal een extra impuls te geven. Door middel van het jeugdvoetbalbeleidsplan wil vv Winsum de jeugdspeelsters een goede jeugdopleiding bieden, want de jeugd heeft de toekomst bij vv Winsum.

Wat ga je doen?

Als hoofdtrainer ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het opleidingsbeleid en de begeleiding/ontwikkeling van de trainers van de specifieke categorie. Voor dit seizoen bestaat deze uit MO15-1, MO13-1, MO13-2 en MO11-1. Dit doe je in samenspraak met de Coördinator meiden- en vrouwenvoetbal en de Hoofd Jeugdopleiding.

Daarnaast verzorg en coördineer je twee keer in de week de training en coach je bij voorkeur een wedstrijd op zaterdag met behulp van andere trainers binnen de voetbalcategorie.

Als hoofdtrainer heb je altijd oog voor de ontwikkeling van de meiden en ondersteun je de meiden daarbij.

Verder werk je nauw samen met de Coördinator meiden- en vrouwenvoetbal om gezamenlijk de meiden en ouders te informeren over de ontwikkelingen.

Ook organiseer je overlegmomenten met de andere trainers binnen de voetbalcategorie met als doel de ontwikkeling van de meiden, het aanbieden van de juiste oefenstof en het goed laten verlopen van de trainingen.

Wat is je achtergrond?

• Je beschikt over UEFA C of bent bereid deze behalen.
  • Je hebt ervaring met meiden- en/of vrouwenvoetbal (is een pré).
  • Je bent een verbinder die goed kan samenwerken.
  • Je hebt inzicht en gevoel voor groepsdynamiek en persoonlijke ontwikkeling.
  • Je kunt goed organiseren en enthousiasmeren.
  • Je wilt je committeren aan het jeugdvoetbalbeleidsplan en hier een bijdrage aan leveren.
  • Je levert als hoofdtrainer een bijdrage aan de clubcultuur, teamgeest en vooral voetbalplezier.

Wat kun je verwachten?

• Goede begeleiding vanuit de club om je door te ontwikkelen als trainer/coach.
  • Goede ondersteuning en overleg met de Coördinator meiden- en vrouwenvoetbal.
  • Goede faciliteiten en voorwaarden op het nieuwe Geert Reinders Sportpark Winsum West.
  • Mogelijkheid tot het volgen van UEFA C of andere opleiding.
  • Een passende financiële

Interesse?

Geïnteresseerd in deze mooie voetbalvacature? Stuur dan je korte motivatie en voetbal CV, uiterlijk zondag 25 oktober 2020, naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor vragen mag je ook bellen met Chantal Streppel (06-12814763).