De nieuwe Coronamaatregelen van het kabinet hebben veel impact voor de leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters van vv Winsum. Lees hieronder de maatregelen die PER DIRECT ingaan:

• Alle wedstrijden, zowel competitie-, beker- als oefenwedstrijden, gaan niet
  • De senioren en O19 teams mogen nietmeer trainen. Ook trainen in kleinere groepen is op dit moment niet toegestaan, zowel op het sportpark als op een andere locatie.
  • Trainingen voor de jeugdteams t/m O17 en de keeperstrainingen t/m 17 jaar gaan wel door.
  • Publiek is nietwelkom op het Geert Reinders Sportpark Winsum West.
  • De kleedkamers en douches zijn gesloten, ook de kantine blijft

Indien er ontwikkelingen zijn m.b.t. eventuele activiteiten voor de O19 teams en alle senioren zullen wij dat z.s.m. communiceren.

Vanuit de vereniging wordt bekeken of we een invulling kunnen gaan geven aan alle jeugdspelers/ - speelsters t/m 17 jaar op de komende zaterdagen.