Nu de kantine dicht moet blijven lopen clubs veel geld mis. Daarom roepen we iedereen op om online een rondje te geven aan vv Winsum. Dit kan via onderstaande link. Een rondje is een donatie ter waarde van een rondje in de kantine. Je helpt je eigen vereniging hier enorm mee in deze lastige tijd! Samen kunnen we dan uitkijken naar het moment dat we wel weer met zijn allen als vanouds kunnen genieten van de zo geliefde 3e helft.

Ja, ik geef een rondje!

Iedereen mag meedoen. Hoe meer rondjes, hoe beter voor de clubkas. Een rondje kost €20,-. Je kunt ook een kwart rondje, half rondje of meerdere rondjes tegelijk doneren.

Langs deze weg willen we zoveel mogelijk mensen oproepen een donatie te doen. Samen slaan we ons dan door deze periode heen.

Laten we het samen doen!