Verkopers bedankt!

Onze jeugdleden hebben ook dit jaar weer heel veel loten verkocht voor de Grote Clubactie. Het opgehaalde geld kunnen we als vereniging zeker dit jaar goed gebruiken. We hebben dit jaar helaas minder activiteiten kunnen organiseren dan andere jaren maar we gaan ervan uit dat we in de loop van volgend jaar samen weer leuke activiteiten kunnen organiseren.

We zijn trots op de geweldige inzet van onze verkopende jeugdleden!

We hebben dit jaar € 3.374,- opgehaald!

Dit jaar hebben we in verband met Corona geen team van het jaar aangewezen. De topverkopers hebben we uiteraard niet met lege handen laten staan. Het spannendste was de telling om de 3e plaats, hier zaten veel jeugdleden dichtbij, maar op de 3e plaats is geëindigd Aiden Smit uit JO9-2 met 39 verkochte loten.  De 2e plaats wordt ingenomen door Chiel van der Heide uit JO15-2 met 51 loten. Onze topverkoper op de 1e plaats, waar we dezelfde winnaar zien als vorig jaar, Dani de Munck uit JO8-2 met maar liefst 100 verkochte loten!

De topverkopers hebben een mooie voetbal ontvangen.

De trekking is ondertussen geweest. Zie https://lotchecker.clubactie.nl of er een prijs op uw lot is gevallen.

Volgend jaar doen we weer mee met de Grote Clubactie. Voor alle jeugdleden die hebben meegedaan weer een kans om zo’n mooie voetbal te krijgen.

De Jeugdorganisatiecommissie

f1