Beste trainers, leiders, spelers, speelsters en ouders,

In aansluiting op de persconferentie van demissionair premier Rutte van dinsdag 2 februari jl. delen we het volgende mee. In verband met de geldende Corona maatregelen zijn ook wij genoodzaakt om het trainingsschema i.v.m. de avondklok te verlengen t/m 2 maart 2021. De trainingen stoppen dus uiterlijk om 20.15 uur zodat om 20.30 uur de lichten uit zijn en iedereen het sportpark heeft kunnen verlaten.

We hopen als club dat we vanaf begin maart weer wat meer ruimte krijgen om te mogen trainen/voetballen.

Gezien we niet alleen met Corona te maken hebben maar ook met “Koning Winter” moeten wij als club ook hier enige rekening mee houden. Vanaf dinsdag 16 februari aanstaande kan er weer gebruik worden gemaakt van de velden en kunnen de trainingen worden hervat volgens het geldende ‘avondklok’ trainingsschema.

Groeten,
Jan Jaap Zijlstra
Bestuurslid Voetbal Zaken

pdfKlik hier voor het trainingsschema