Het Technisch Hart van vv Winsum heeft jeugdtrainer Jan Pieter Westing voor de komende 3 seizoenen vastgelegd. Hij is op dit moment met zijn 2e seizoen bezig bij vv Winsum.

De in Huizinge woonachtige PABO student is eerst enkele jaren aan de slag geweest bij VV Middelstum en in 2019 begonnen bij vv Winsum als Hoofdtrainer bij de JO10 en assistent- trainer bij de JO15-1. Dit seizoen, en ook het komend seizoen, zal “JP” Hoofdtrainer zijn van de JO13 en tevens de Hoofdtrainer van de JO10 gaan ondersteunen in zijn ontwikkeling. De ambitieuze jeugdtrainer wil zich graag verder door ontwikkelen en dat past heel goed in het beleid van de club.

Jan Pieter: “Ik ben anderhalf jaar geleden binnengekomen bij vv Winsum en ben toen direct goed opgevangen. Het is een grotere club dan Middelstum en ik was toch ook wel een beetje bang dat het dorpsgevoel zou verdwijnen. Echter is dit totaal niet het geval! De sfeer op de club is erg prettig en daarnaast lopen er trainers rond waar veel van te leren is. De combinatie van leren, sfeer, maar vooral dat dorpsgevoel maakt het voor mij de ideale combinatie”.

vv Winsum wenst Jan Pieter veel succes & plezier en ziet het als een mooie ontwikkeling van het jeugdvoetbal binnen onze club!

jp