Als vv Winsum zijn we blij met iedereen die bij ons wil voetballen! Met de nieuwe velden en ons clubgebouw kunnen we veel voetbalplezier faciliteren. We zijn als vereniging daarbij zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en schoonmaak, incl. de kosten die daarbij komen kijken.

De laatste tijd zien we dat er vaak wordt gevoetbald op de kunstgrasvelden buiten de trainingen van de club om. Dit is niet de bedoeling! Het is niet toegestaan de velden te gebruiken buiten de trainingen en wedstrijden om. De gebruikers zorgen hiermee voor veel extra onderhoud en kosten voor de vereniging en dat kunnen wij als vv Winsum zeker in deze tijd niet gebruiken. Daarom een verzoek aan iedereen om te voetballen op de oude velden aan de Schouwerzijlsterweg en NIET de (kunst)grasvelden op het Geert Reinders Sportpark Winsum-West te gebruiken.

Wij zijn als club zelf verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de velden. Deze moeten nu extra worden gesleept en schoongemaakt. Het is namelijk zo dat de gebruikers veel troep zoals snoeppapier, blikjes, kauwgom en zelfs sigarettenpeuken op de velden achterlaten. Daarnaast zijn het veld en de doelen inmiddels beschadigd door verkeerd slepen en omgooien van de doelen. Dit is niet alleen vervelend, zonde van de spullen en grasmast, maar het kost de club extra geld in deze corona-tijd.

Daarom nogmaals de mededeling dat het NIET IS TOEGESTAAN de velden buiten de trainingen en wedstrijden om te gebruiken, hoe verleidelijk het ook is. De club wordt hiermee met extra kosten en inspanning opgezadeld.

We zien de laatste tijd heel veel honden bezitters hun hond uitlaten/los laten lopen op de velden. Een voetbalveld is geen hondenuitlaat plaats! Om de velden heen ligt een mooi wandelpad, blijf daar met uw hond op en laat hem niet uit op de velden. Dit geeft extra veel onderhoud aan de velden, de stokken/takken die blijven liggen veroorzaken schade aan onze machines en de onbedoelde extra meststoffen zien we ook liever niet op het veld liggen.

Rest ons niks anders dan jullie te bedanken voor het begrip

De accommodatie commissie