vv Winsum is verheugd te kunnen meedelen dat het in de 30-jarige Nico de Vries uit Roodeschool een geschikte trainer voor het nieuwe O23 selectieteam heeft gevonden.

Wanneer de Coronamaatregelen het toelaten gaat dit team komend seizoen van start in een mooie ambitieuze competitie. vv Winsum is in het noorden één van de eerste initiatiefnemers van deze landelijke trend, die door de KNVB wordt gepromoot. Het O23 selectieteam met geselecteerde jonge voetballers is in het leven geroepen als een overbrugging van het jeugdvoetbal naar het seniorenvoetbal. Het is een vervolg op de jeugdopleiding waar talent de tijd krijgt door te groeien naar het seniorenvoetbal op niveau. Een jaar later verwacht vv Winsum ook een 023 recreatieteam in een competitie in te kunnen schrijven.

Aan Nico de mooie uitdagende taak om vorm te geven aan dit proces. Nico is al vele jaren bij de club betrokken als trainer/coach van de selectieteams van de oudere jeugd. Hij kent de jonge spelers goed en kent het reilen en zeilen van de club. Met zijn ALO-achtergrond en werk in de zorg heeft hij een mooie sportieve en sociale achtergrond.

Met trots en vertrouwen kijkt vv Winsum uit naar de samenwerking bij het opstarten van dit nieuwe team en wenst Nico veel plezier & succes!

Technisch Hart vv Winsum

nico