Regiocup en aanpassing Coronamaatregelen

Vanaf aankomende zaterdag 5 juni zullen een groot aantal jeugdteams (t/m O17) meedoen aan de KNVB Regiocup. Zij zullen dit doen in de samenstelling van dit seizoen (2020-2021). Aangezien veel jeugdleden in de voetbal.nl app al ingedeeld staan in het team waar ze aankomend seizoen (2021-2022) in spelen, wordt het wedstrijdschema ook op de website gepubliceerd. Daarnaast staan de wedstrijden in de voetbal.nl app bij het team waar de leden dit seizoen in speelden.

De volgende jeugdteams zullen deelnemen aan de KNVB Regiocup:

Meiden

• JO8-1
  • JO8-2
  • JO7-1

Bij de thuiswedstrijden en trainingen geldt vanaf 5 juni aanstaande onderstaande:

• Je mag alleen op het Geert Reinders Sportpark Winsum West aanwezig zijn wanneer je zelf gaat voetballen of wanneer je een officiële functie uitoefent tijdens je aanwezigheid.
  • Ouders en overig publiek zijn (helaas) niet welkom bij de wedstrijden en trainingen op ons sportpark.
  • Na afloop van de wedstrijd en training dienen de spelers / stafleden het sportpark zo snel mogelijk te verlaten.
  • Er mag weer gebruik worden gemaakt van de kleedkamers. M.b.t. de beschikbaarheid van de kleedkamers bij wedstrijden wordt deze per week tijdig op de website gepubliceerd. Hier gelden nog wel steeds de Coronaregels van de Rijksoverheid.
  • Voorafgaande aan de wedstrijd dient de leider zich te melden in de bestuurskamer bij de gastheer/gastvrouw.
  • Naast de spelers en stafleden van de tegenstander mogen alleen de chauffeurs, op 1,5 meter,  aanwezig zijn bij de wedstrijd.
  • Koffie/thee/ranja kan wel gehaald worden in de rust. Informatie hierover krijg je in de bestuurskamer.
  • De kantine blijft gesloten. De koffiecorner op het rode plein is geopend.

Houdt bij uitwedstrijden rekening met het volgende:

• Ga met zo weinig mogelijk auto’s op pad.
  • Spreek een centraal punt af van waar je gaat vertrekken, maar verzamel niet op het sportpark zelf (De parkeerplaats kan uiteraard wel).
  • Naast de spelers en stafleden mogen alleen de chauffeurs, op 1,5 meter, aanwezig zijn bij de wedstrijd.
  • Na afloop van de wedstrijd graag z.s.m. weer huiswaarts keren (met 3 punten!)
  • Volg de richtlijnen van de desbetreffende club op.

Laten we het samen doen!

Bestuur vv Winsum