Hier onder een aantal aandachtspunten voor bij vv Winsum op bezoek komende teams.

• Je mag alleen op het Geert Reinders Sportpark Winsum West aanwezig zijn wanneer je zelf gaat voetballen of wanneer je een officiële functie uitoefent tijdens je aanwezigheid.
  • Ouders en overig publiek zijn (helaas) niet welkom bij de wedstrijden en trainingen op ons sportpark.
  • Na afloop van de wedstrijd dienen de spelers / stafleden het sportpark zo snel mogelijk te verlaten.
  • Er mag weer gebruik worden gemaakt van de kleedkamers. M.b.t. de beschikbaarheid van de kleedkamers bij wedstrijden wordt deze per week tijdig op de website gepubliceerd. Hier gelden nog wel steeds de Coronaregels van de Rijksoverheid.
  • Voorafgaande aan de wedstrijd dient de leider zich te melden in de bestuurskamer bij de gastheer/gastvrouw.
  • Naast de spelers en stafleden van de tegenstander mogen alleen de chauffeurs, op 1,5 meter,  aanwezig zijn bij de wedstrijd.
  • Koffie/thee/ranja kan wel gehaald worden in de rust. Informatie hierover krijg je in de bestuurskamer.
  • De kantine blijft gesloten. De koffiecorner op het rode plein is geopend.