I.v.m. het onderhoud van de grasvelden zijn wij alleen in de gelegenheid om op beide kunstgrasvelden te trainen.
In de bijlage is het trainingsschema vanaf maandag 7 juni aanstaande toegevoegd waarbij de zaterdag geheel vrij is gepland voor de Regiocup van onze jeugd.
Vanaf maandag 7 juni zullen we met de gehele jeugdafdeling ook met de nieuwe teamindeling gaan trainen en toewerken naar het komend seizoen. Op zaterdag wordt de Regiocup nog wel gespeeld met de teamindeling van dit seizoen (oude teamindeling).

Mocht er eventueel op de zaterdagen ruimte over zijn dan willen wij graag de JO19 en alle overige senioren de mogelijkheid bieden om eventueel nog onderling wedstrijden te kunnen organiseren. Doe dit in goed overleg met de wedstrijdsecretaris, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Dit trainingsschema loopt t/m zondag 27 juni, waarna de zomerstop zal ingaan.

Vanaf maandag 9 augustus aanstaande zal er een nieuw trainingsschema gaan gelden en kunnen we ons allemaal voorbereiden op een mooi, sportief maar zeker gezond voetbalseizoen 2021-2022.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Zijlstra

Bestuurslid Voetbalzaken

pdfKlik hier voor het trainingsschema