degoede logo nwsbrf

De Goede Bestuursrecht is dit seizoen sponsor geworden van vv Winsum. Het advocatenkantoor is gevestigd in Winsum en gespecialiseerd in bestuursrechtelijke procedures, maar behandelt ook vastgoedrechtelijke kwesties.

Bij de Goede Bestuursrecht kunt u terecht voor uw bestuursrechtelijke problemen of geschillen op het gebied van onder andere bouwtoestemmingen, milieubesluiten, en handhaving, maar ook voor zaken over koop en huur. Het kantoor behartigt uw belang in een bezwaar- of beroepsprocedure. Dit geldt voor grote ondernemingen, het midden- en kleinbedrijf, overheden, zorginstellingen, woningcorporaties en particulieren. Het werkgebied strekt zich uit tot over Noord-Nederland.

Het kantoor wordt gekenmerkt door een no-nonsense aanpak, heldere tarieven en een goede bereikbaarheid. Kwaliteit staat daarbij vanzelfsprekend voorop. Voor een eerste advies of begeleiding in een (aanstaande) procedure bent u bij mr. Jewan de Goede aan het juiste adres. Als u een juridisch probleem heeft op een ander rechtsgebied, kan hij u doorverwijzen naar de juiste advocaat.

Kijk voor meer informatie en contactgegevens op:

www.degoedebestuursrecht.nl

Langs het hoofdveld van vv Winsum op sportpark Schouwerzijlsterweg is inmiddels een bord geplaatst. vv Winsum is vanzelfsprekend blij met de steun van ondernemers en bedrijven in Winsum en de regio. Daarmee maakt ook De Goede Bestuursrecht voetbal in Winsum mogelijk!

degoede a
Mr. Jewan de Goede – advocaat