Stoffel Winters Schoenen is kledingsponsor geworden van alle vrouwen 7X7 teams van vv Winsum. Daarnaast blijft Stoffel Winters Schoenen clubsponsor.

Stoffel Winters Schoenen is een schoenenzaak in Winsum waar u schoenen kunt kopen voor de hele familie. De collectie bestaat uit dames-, heren-, kinder-, sport- en wandelschoenen van alle bekende merken. Vanuit de drie winkels met Stoffel Winters Schoenen, Wolky Winkel Winsum en Outlet 17 tot 47 adviseren de  vakbekwame medewerkers u graag over alles wat er bij de aankoop van een paar goede kwaliteitsschoenen komt kijken. Voor meer informatie: www.stoffelwinters.nl

Stoffel Winters Schoenen is al jaren een trouwe sponsor van het voetbal in Winsum. Onder andere als hoofdsponsor van het zondagvoetbal en als naamgever van een veld op sportpark Schouwerzijlsterweg. De samenwerking wordt ook de komende 3 jaar gecontinueerd. Het 7X7 voetbal is op dit moment enorm in opkomst binnen vv Winsum. Het aantal 30+ vrouwenteams is dit seizoen gestegen van 1 naar 4 teams. Geweldig dat Stoffel Winters Schoenen deze ontwikkeling steunt en mogelijk maakt! 

De nieuwe sponsorsamenwerking gaat ook gepaard met nieuwe wegborden langs de N361 en een nieuwe toegangspoort op sportpark Schilligeham. Daarnaast is gekeken naar de toekomst. Op het nieuwe sportpark zal Stoffel Winters Schoenen eveneens een mooie plek krijgen bij de toegang.

STM 4575

Stoffel en Bastiaan Winters waren vorige week aanwezig om het sponsorcontract te ondertekenen
STM 4584

Daarmee maakt ook Stoffel Winters Schoenen in Winsum mogelijk!