WideM uit Groningen is sponsor geworden van vv Winsum. Michiel Meedema en Bas Bosman van WideM waren afgelopen week op sportpark Schouwerzijlsterweg om het sponsorcontract te ondertekenen.

WideM biedt oplossingen om de klant te bedienen middels diverse producten en diensten. Deze worden ondersteund of vanuit het eigen netwerk van WideM ingezet. Hierbij staat centraal dat deze ten gunste komen van de klant. Denk aan het faciliteren van de werkplek (online of lokaal), verbindingen (VDSL, Glasvezel, Wi-Fi), telefonie (VoIP, Mobiel en Vast-Mobiel integratie) en clouddiensten (het verzorgen van de website, e-mail en back-ups). Dit resulteert in een betere samenwerking van de diensten en voorkomt discussies tussen diverse partijen. De klant wordt dus ontzorgd.

Afgelopen februari werd het team nog versterkt met Bas Bosman uit Baflo, geen onbekende in Winsum en omstreken. Daarmee is de kennis en ervaring binnen WideM weer een stuk verbreed. In de omgeving heeft het bedrijf al vele projecten mogen uitvoeren. Zo werd recent nog een nieuw datanetwerk aangelegd en de verbinding geleverd voor Bakker Auto Centrum in Winsum. “We bieden oplossingen en kijken naar de lange termijn. Het resultaat is een betrouwbaar klantenbestand”, aldus Michiel Meedema en Bas Bosman.

De sponsorsamenwerking gaat gepaard met een nieuw dubbelzijdig reclamebord langs het hoofdveld van sportpark Schouwerzijlsterweg. Ook voor het nieuwe sportpark van vv Winsum wordt gekeken op welke wijze WideM kan ondersteunen. Daarmee maakt ook WideM voetbal in Winsum mogelijk!

Voor meer informatie: www.widem.nl

widem