logo nwsbrfvv Winsum wil een bloeiende en actieve vereniging zijn van en voor iedereen. Daarnaast zijn we ambitieus. Zo willen we blijven investeren in onze jeugdopleiding en zijn de voorbereidingen voor een nieuw sportpark (Winsum West) in volle gang. Deze ambities kunnen we niet realiseren zonder onze sponsoren. Gelukkig zijn er veel ondernemers die bereid zijn vv Winsum te steunen. Elke maand stellen wij een sponsor aan u voor. Deze maand: Timmerfabriek de Boer uit Winsum.

tfdbTimmerfabriek de Boer is gevestigd aan de Wierdaweg in Winsum aan de N361. Sinds de jaren 70 is er op deze locatie al een timmerfabriek gevestigd. In 2005 is de timmerfabriek overgenomen door Tom de Boer. Vanaf 2006 is Timmerfabriek De Boer steeds meer als aannemer op locatie aan het werk gegaan om de gemaakte producten ook te kunnen plaatsen. Niet alleen een timmerfabriek, maar dus ook een timmerbedrijf.

De Boer maakt en plaatst alle houtproducten voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Naast kozijnen, ramen, deuren en trappen gaat het ook om dakkapellen, serres, garagedeuren etc. Zolang het maar van hout is!

Timmerfabriek de Boer is volop in ontwikkeling en betrokken bij veel projecten. In Winsum is bijvoorbeeld het karakteristieke pand van juwelier Pannekoek volledig gerenoveerd.

tfdb 2
Timmerfabriek de Boer is op dit moment stersponsor van vv Winsum. Het sponsorcontract loopt af in 2017, maar inmiddels is afgesproken dat de samenwerking de komende 3 jaar wordt gecontinueerd en uitgebreid. Vanaf komend seizoen wordt de Boer ook kledingsponsor van de jeugd. Daarmee maakt ook timmerfabriek de Boer voetbal in Winsum mogelijk. Bedankt!

Meer weten over timmerfabriek de Boer? www.timmerfabriekdeboer.nlMet sportieve groet

Commissie Commerciële Zaken vv Winsum
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.