Beste leiders/trainers,

Inmiddels zijn bijna alle teams weer begonnen met trainen en worden de eerste oefenwedstrijden alweer gespeeld. Wat fijn dat we weer ‘los’ mogen!

Vanaf zaterdag 4 september a.s. starten we met de officiële wedstrijden en hierbij ontvangen jullie nog een korte update m.b.t. de combinatie “Corona en voetbal” bij thuiswedstrijden én uitwedstrijden.

Houd bij thuiswedstrijden rekening met de volgende zaken:

• Iedereen is weer welkom op ons sportpark.
  • Er zijn geen restricties qua aantal toeschouwers.
  • Op de gehele accommodatie geldt de 1,5 meterregel.
  • In de kantine/op het terras kan alleen gebruik worden gemaakt van zitplaatsen. Reserveren is hierbij niet nodig.
  • M.b.t. de beschikbaarheid van de kleedkamers bij de wedstrijden wordt deze per week tijdig op de website gepubliceerd. Hier gelden nog wel steeds de Coronaregels van de Rijksoverheid.
  • Voorafgaande aan de wedstrijd dient de leider zich te melden in de bestuurskamer bij de gastheer/gastvrouw.

Houd bij uitwedstrijden rekening met de volgende punten:

• Spreek een centraal punt af van waar je gaat vertrekken.
  • Wanneer je met personen uit meerdere huishoudens in één auto plaatsneemt is het advies om een mondkapje te dragen voor reizigers van 13 jaar en ouder.
  • Volg de richtlijnen van de desbetreffende club op (check evt. tijdig de website van de club).

We vertrouwen erop dat iedereen zich hieraan zal houden!

Laten we het samen, met gezond verstand, doen!!”

Bestuur vv Winsum