De grote clubactie start 18 september. Alle spelers van JO07 – JO/MO-15 krijgen deze week via de leider een lotenboekje voor de Grote Club Actie.

Het doel is dat er zoveel mogelijk loten worden verkocht om zo een extra financiële bijdrage ten behoeve van  de jeugd van onze mooie club vv Winsum te realiseren.

GROTE CLUB ACTIE 2021 vv WINSUM

Beste leiders van onze jeugdteams,

Ook dit jaar doet vv Winsum weer mee aan de Grote Club Actie.

Wat is de grote clubactie?

De Grote Club Actie is een mooie methode om loten te verkopen, waar diverse prijzen op vallen. Binnen Nederland doen er heel veel verenigingen aan mee. Van alle door de verkochte loten gaan de opbrengsten naar de jeugd van vv Winsum. De loten kosten € 3,- per stuk. Hiervan krijgt de vv Winsum € 2,40 per lot.

Wat doet de vv Winsum met dit extra geld?

Vv Winsum is een groeiende vereniging met bijna 500 jeugdleden en kan extra geld goed gebruiken. Zeker nu we verhuisd zijn naar het nieuwe sportcomplex. De opbrengst van de Grote Club Actie willen we dit jaar gaan gebruiken voor:

Het omtoveren van de oude bestuurskamer van Hunsingo tot het

Huis van de Jeugdopleiding” .

Hoe worden de loten verkocht?

Iedere speler krijgt een boekje met 20 loten om huis aan huis te verkopen. Dit kan door opa, oma’s, vader en moeders, buren, ooms en tantes te benaderen. De verkoop start zaterdag 18 september 2021.

Hulp

We hebben jullie hulp en enthousiasme nodig om binnen de teams te promoten zoveel mogelijk loten te verkopen. We hopen dat elk jeugdlid bij de jeugdteams minimaal 5 loten verkoopt en dat we minimaal een opbrengst van € 4.000,00 realiseren. Deze ambitie realiseren kunnen we niet alleen!

Wellicht kunnen jullie gezamenlijk als team op zaterdag 18 september meteen aan de slag gaan.

Houd hierbij wel de 1 ½ meter regel in acht!

Het is heel belangrijk dat alle gegevens van de lotenkoper compleet en leesbaar worden ingevuld. Dus naam, adresgegevens, bankrekeningnummer met IBAN, aantal loten en handtekening. Via de (persoonlijke) QR-code, op het vernieuwde verkoopboekje, kunnen kopers eenvoudig met hun eigen mobiele telefoon online een lot kopen.  Als laatste moeten de deurzegel en het bedankbriefje aan de koper worden gegeven.

Extra beloning:

• Het team dat gemiddeld de meeste loten verkoopt mag samen een patatje eten bij snackbar “Het Centrum”.
  • De drie spelers die de meeste loten hebben verkocht ontvangen een LEUKE PRIJS! Aangeboden door Sporthuis Winsum.

Hiervoor graag de naam en team van de speler op het boekje te zetten.

Inleveren boekjes

De boekjes moeten uiterlijk 18 oktober 2021 worden ingeleverd bij de leider. Deze controleert of alle gegevens in de boekjes leesbaar en compleet zijn ingevuld, en levert ze uiterlijk 24 oktober 2021 in bij Ite Wieringa (Dahliastraat 18).

Extra boekjes zijn hier ook verkrijgbaar.

De trekking is dit jaar op 8 december.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Namens het bestuur van vv Winsum

Jeugdorganisatie vv Winsum

LET OP!!

Onderstaande graag goed uitleggen aan de spelers zodat alle loten goed ingevuld worden.

Het is heel belangrijk dat alle gegevens van de lotenkoper compleet en leesbaar worden ingevuld. Dus naam, adresgegevens, bankrekeningnummer met IBAN, aantal loten en handtekening. Via de (persoonlijke) QR-code, op het vernieuwde verkoopboekje, kunnen kopers eenvoudig met hun eigen mobiele telefoon online een lot kopen Als laatste moeten de deurzegel en het bedankbriefje aan de koper worden gegeven.