Uitnodiging Algemene Ledenvergadering op 8 december 2021

Op woensdag 8 december 2021 is er een Algemene Ledenvergadering in ons clubhuis op het Geert Reinders Sportpark Winsum West.

De vergadering zal beginnen om 19.00 uur.

De vergaderstukken van de vergadering zijn op te vragen bij onze secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

In verband met de geldende Coronamaatregelen is het noodzakelijk je van tevoren aan te melden voor de vergadering wanneer je aanwezig wilt zijn. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let op! Bij het betreden van het clubhuis dien je een geldig Coronatoegangsbewijs te tonen.

De agenda ziet er als volgt uit:

Agenda:

1.         Opening

2.         Mededelingen

3.         Ingekomen stukken

4.         Notulen vergadering 21 oktober 2020

5.         Herbenoeming penningmeester Roelf Bonder*

6.         Afscheid bestuursleden Peter Ritzema, Robert Veldwijk, Ite Wieringa

7.         Jaarverslag bestuur 2020-2021

8.         Financieel jaarverslag 2020-2021

9.         Verslag kascommissie

10.       Begroting 2021-2022

11.       Goedkeuring aangepaste statuten voetbalvereniging mbt WBTR

12.       Rondvraag

13.       Sluiting

• Indien er bezwaren zijn tegen deze herbenoeming dient men deze schriftelijk en gemotiveerd uiterlijk maandag 6 december 2021 bekend te maken bij de voorzitter van vv Winsum, Ben Breukelman.

Toon je betrokkenheid en kom langs. Laten we het samen doen!

Vriendelijke groet,

Hoofdbestuur van vv Winsum