De komende vier weken, vanaf 19 december tot en met vrijdag 14 januari 2022, gelden er extra maatregelen vanwege het coronavirus. Buitensportlocaties, zoals ons sportpark, mogen nog wel geopend zijn tussen 05.00 en 17.00 uur, maar hierbij gelden strenge regels. Daarnaast is ons sportpark tijdens de kerstvakantie van zaterdag 24 december 2021 t/m vrijdag 7 januari 2022 gesloten. Er zullen dan geen activiteiten plaatsvinden.

Wat wel mag
- Voor volwassenen vanaf 18 jaar is sporten toegestaan met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand, exclusief instructeur.
- Voor kinderen tot en met 17 jaar zijn trainingen en wedstrijden onderling met teams van de eigen club toegestaan. Tijdens het sporten hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden.

Maatregelen

- De kantine en de kleedkamers zijn in ieder geval gesloten tot en met 14 januari 2022.
- De competitie ligt tot die tijd stil, ook vriendschappelijke duels tegen andere clubs zijn niet toegestaan.
- Wil je trainen of een onderlinge wedstrijd spelen? Dat kan weer vanaf zaterdag 8 januari 2022. Trainingen en onderlinge wedstrijden dienen plaats te vinden voor 17.00 uur. Je kan een aanvraag indienen bij de wedstrijdsecretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
- Publiek is helaas nog steeds niet welkom op het Geert Reinders Sportpark Winsum West. Dit geldt zowel voor trainingen als onderlinge wedstrijden. Tijdens trainingen en onderlinge wedstrijden mag je alleen op het Geert Reinders Sportpark Winsum West aanwezig zijn wanneer je zelf gaat voetballen of wanneer je een officiële functie uitoefent tijdens je aanwezigheid. Zodra de officiële functie is beëindigd moet het sportpark worden verlaten. Dit geldt ook voor spelers die klaar zijn met hun sportactiviteit.

Nieuwjaarsreceptie gaat niet door

Het liefst wilden we het nieuwe jaar openen met een nieuwjaarsreceptie op zaterdag 8 januari aanstaande. Vanwege de verlenging van de maatregelen hebben we moeten besluiten deze niet door te laten.
Er zal op 8 januari aanstaande wel een leuke online activiteit worden georganiseerd! Informatie hierover volgt via de website en onze sociale mediakanalen.

Blijf gezond, denk goed om jezelf en om elkaar. Laten we het samen doen!

We wensen iedereen goede kerstdagen en een goed, sportief maar vooral gezond 2022!

Bestuur vv Winsum