houd

zonder bang

of heel alleen zijn

loop dit tussenland voorbij

daarachter is het leven vrij

hoop komt heus wel terug

de dromen

nieuwe dagen

zullen komen

een gedicht van Wadwicht, Inge Zwerver

Houd moed, er volgen nieuwe dagen, is een waarheid als een koe. Moed houden viel lang niet voor iedereen mee en zo gaf iedereen op zijn of haar manier een draai aan 2021. Met veel creativiteit van leden, leiders, trainers en bestuur gleed het eerste half jaar van 2021 door onze vingers heen.

Onze o zo geliefde sport konden we niet beleven op de manier die we voorstaan, het bleef bij trainen en trainen. Daar waar de jeugd mee kon gaan doen aan de Regio-cup, werden onze senioren op de proef gesteld met alleen maar trainen.

Na de zomervakantie werd er voortvarend gestart met trainen en wedstrijden, de competities werden gespeeld, er was weer publiek, het was weer fijn langs de lijn.

Het “Covid-spook” bleef echter aanwezig, er volgden CTB-controles en zelfs de competities van de A-categorie werden stopgezet. Hier moesten we het mee doen, wetende, er zullen nieuwe dagen komen.

Het was prettig om te ervaren, en het vervulde ons met trots, om de geweldige reacties te ontvangen over ons sportpark. Geweldig om te zien wat ons sportpark te bieden heeft op de drukke voetbalzaterdagen, overvolle parkeerplaatsen, veel vertier op de velden en een bruisende kantine.

Het afgelopen jaar werd ook gevuld met verdrietige momenten, ziekte en het verliezen van dierbaren, maar ook de blijde momenten van gezinsuitbreiding.

Het jaar 2021, het is bijna voorbij, we houden ons vast aan onze moed, onze dromen en de hoop op de nieuwe dagen die zullen komen.

Iedereen betrokken bij vv Winsum, wensen wij fijne feestdagen toe en een hoopvol 2022!

Namens het bestuur,

Ben Breukelman