Ook de komende drie seizoenen zal Patrick Siepel keeperstrainer zijn bij vv Winsum. De in Feerwerd wonende keeperstrainer is inmiddels aan zijn 5e seizoen bezig bij de vereniging. Patrick zal zich de komende seizoenen, samen met keeperscoördinator Gaby Hemsens, bezighouden met het verder ontwikkelen van de keepers en keeperstrainers binnen de jeugd en de senioren van vv Winsum. Patrick heeft in zijn actieve periode onder andere bij V.V. Appingedam, Be Quick 1887 en GRC Groningen gespeeld. Naast keeperstrainer bij vv Winsum is Patrick ook keeperstrainer bij Keepersschool Groningen “Keeping The Zero”.

Keeperscoördinator Gaby Hemsens is erg blij met de verlenging van Patrick: “We hebben met Patrick een trainer in huis met veel ervaring. Hij heeft zelf op hoog niveau gespeeld en heeft ook veel kennis opgedaan als keeperstrainer. We zijn bij onze vereniging bezig met het opleiden van spelers en trainers, maar ook zeker met het opleiden van keepers en keeperstrainers. Samen met Patrick gaan we de keepers en keeperstrainers naar een hoger niveau tillen. Dit is goed voor de vereniging, de teams, maar natuurlijk ook voor de keepers zelf. Patrick zal zich ook gaan richten op videoanalyse binnen onze vereniging. Dit staat nog in de kinderschoenen, maar ook hiermee willen we onze ambitie als vv Winsum kracht bij zetten.”

pt

Patrick Siepel: “Ik ben zeer content met deze verlenging. Dat dit voor meerdere seizoenen is geeft ook de ambitie en visie van de club aan. Ook in deze moeilijke tijden met Corona blijft vv Winsum dit doen. Ik hoop dan ook dat ik de komende jaren bij kan dragen aan de ontwikkeling van alles wat te maken heeft met keepers binnen vv Winsum. Het thema videoanalyse zal hier ook zeker aan bijdragen.”

Het Bestuur en Technisch Hart wensen Patrick veel plezier & succes bij vv Winsum!