Versoepelingen Coronamaatregelen

Tijdens de persconferentie van dinsdag 25 januari 2022 is bekend geworden dat vanaf woensdag 26 januari aanstaande de Coronamaatregelen voor de sport nog meer worden versoepeld! De competitie wordt hervat, er mag weer publiek op het sportpark komen en de kantine mag weer open!

Samengevat betekent dit het volgende:

-Vanaf zaterdag 29 januari aanstaande zal de kantine weer geopend zijn. De maximale sluitingstijd is 22.00 uur. De kleedkamers, douches en wc’s konden alweer gebruikt worden. Bij het betreden van de binnenruimtes (kleedkamers, toilet, bestuurskamer en kantine) moeten personen vanaf 18 jaar beschikken over een geldig Coronatoegangsbewijs. Daarnaast zijn mondkapjes verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar bij het gebruik van de binnen faciliteiten.

- Op zaterdagen zal de koffiecorner op het rode plein ook weer geopend zijn. Hier kunnen zonder Coronatoegangsbewijs versnaperingen worden gekocht.

- De competitie zal zaterdag 29 januari waarschijnlijk weer opstarten met inhaalwedstrijden voor de A en B categorie.

- Publiek is weer welkom op het Geert Reinders Sportpark Winsum West! Dit geldt zowel voor trainingen als wedstrijden. Er hoeft ‘in de buitenlucht’ niet gecontroleerd te worden op het Coronatoegangsbewijs, wat betekent dat iedereen zonder controle ons sportpark kan bezoeken. Uiteraard nemen we daarbij wel de 1,5 meter maatregel in acht.

- Blijf je goed aan de basismaatregelen houden: Bij klachten blijf je thuis en doe je direct een test, houd 1,5 meter afstand, was vaak je handen, hoest en nies in je elleboog en schud geen handen.

- Voor eventuele extra trainingen of oefenwedstrijden op de zaterdag kan een aanvraag worden ingediend bij de wedstrijdsecretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze worden op basis van beschikbaarheid ingepland. Competitiewedstrijden hebben hierbij altijd voorrang op oefenwedstrijden en trainingen.

Laten we het samen doen!

Bestuur vv Winsum