Na het enorme succes van afgelopen zomer komt het FC Groningen Voetbalkamp in de zomervakantie van 2022 voor de 2e keer naar vv Winsum!

Train jij tijdens de komende zomervakantie 4 dagen lang als een Prof op hét FC Groningen Voetbalkamp? Ben je tussen de 6 en 14 jaar, groot voetbal- én FC Groningen supporter en wil je een onvergetelijke vakantieweek hebben? Kom dan naar het FC Groningen Voetbalkamp op dinsdag 23 augustus t/m vrijdag 26 augustus 2022 op het “Geert Reinders Sportpark Winsum West” in Winsum.

Tijdens het FC Groningen Voetbalkamp ontwikkel je aan de hand van het unieke voetbal, beweeg en FUN-programma. Je maakt kennis met FC Groningen spelers, gaat langs in Euroborg en wordt begeleid door gediplomeerde enthousiaste trainers. Tevens ontvangen alle deelnemers onder andere een origineel FC Groningen Voetbalkamp tenue. Kortom, 4 dagen lang vol met voetbal en FC Groningen, de mooiste week van je zomervakantie!

Meld je nu aan via www.fcgroningen.nl/voetbalkamp, wees er snel bij want VOL = VOL!!

WAT MAAKT HET FC GRONINGEN VOETBALKAMP NOU ZO UNIEK?

  • Je wordt begeleid door enthousiaste en gediplomeerde trainers, die werken met de visie en oefenstof van de Opleiding van FC Groningen.
  • Er wordt gedurende de week getraind in kleine groepen. Zo krijgt iedere speler veel persoonlijke aandacht en kan zich ontwikkelen als individu.
  • Tijdens het FC Groningen Voetbalkamp krijgen de deelnemers een gezonde sportlunch, waardoor je de benodigde energie krijgt voor de middag-trainingen!
  • FC Groningen is meer dan voetbal! Tijdens de week zullen tal van andere activiteiten plaatsvinden die jou zowel op het voetbalveld als erbuiten ontwikkelen! 
  • Tijdens het FC Groningen Voetbalkamp slaap je lekker thuis. Zo kan je uitgerust aan elke voetbaldag beginnen!

 

Staat je vraag er niet tussen of zijn er nog onduidelijkheden? Stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

fc