Functiebeschrijving

Als verzorg(st)er maak je deel uit van de staf van vv Winsum Heren 1 en werk je nauw samen met de trainers. De selectie traint op dinsdag- en donderdagavond en speelt de wedstrijden op zaterdagmiddag. Van de verzorg(st)er wordt verwacht dat je op zaterdag aanwezig bent en mogelijk op 1 trainingsavond (bij voorkeur op dinsdagavond).

Je bent verantwoordelijk voor de fysieke fitheid van de spelers bij wedstrijden. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit tapen, masseren, het voorbereiden van spelers voor een wedstrijd en waar nodig ondersteuning bieden tijdens het ontstaan van een blessure.

Tot slot maak je onderdeel uit van een verzorgingsteam binnen vv Winsum die wordt aangestuurd door een hoofd sportverzorging, waarin verzorg(st)ers en fysiotherapeuten nauw met elkaar samenwerken.

Wat is je achtergrond?

• Opleiding sportmassage of fysiotherapeut (evt. in opleiding);
  • Je hebt affiniteit met voetbal;
  • Je bent enthousiast en flexibel;
  • Je kunt goed samenwerken in teamverband;
  • Je vindt het leuk om nauw betrokken te zijn bij de selectie van vv Winsum;
  • Je hebt inzicht en gevoel voor de persoonlijke ontwikkeling van de spelers en wilt hier graag vanuit het oogpunt ‘fysieke fitheid’ een bijdrage aan leveren.

Wat kun je verwachten?

• Goede ondersteuning en begeleiding vanuit de staf van vv Winsum Heren 1 en het sportverzorgingsteam binnen vv Winsum;
  • De mogelijkheid om ervaring op te doen in de begeleiding van de selectie op het gebied van sportverzorging;
  • Meedraaien binnen een ambitieuze voetbalclub, waar je je optimaal kunt ontwikkelen op het vlak van zeer uiteenlopende sportblessures en kunt sparren met een volledig sportverzorgingsteam;
  • Goede faciliteiten op het nieuwe complex van vv Winsum, inclusief een goed uitgeruste verzorgingsruimte en de benodigde middelen voor de verzorging;
  • Nauwe samenwerking met Fysio2Fit, praktijk voor sportfysiotherapie;
  • Vergoeding op basis van een vrijwilligersovereenkomst.

Interesse?

Ben jij de enthousiaste en betrokken verzorger die vv Winsum zoekt? En pas je in dit profiel? Neem dan contact op met Neil Judkins door te bellen naar 06-15310556 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..