Op zondag 24 april was er voor alle meiden bij vv Winsum een 4x4 meidentoernooi. Dit toernooi werd door Vrouwen 1 speelster Nina Sijbolts georganiseerd vanuit haar opleiding Sportkunde. Bij de organisatie werd zij ondersteund door trainers van onze meidenteams en speelsters van Vrouwen 1.

Het toernooi stond in het teken van voetballen met elkaar. Alle leeftijden door elkaar, met oog voor elkaar. Iedereen heeft in totaal zes wedstrijden gespeeld waarbij de samenstelling iedere wedstrijd wijzigde, waardoor er iedere wedstrijd met andere teamgenoten werd gevoetbald. Hierdoor kon iedereen individueel per wedstijd punten verdienen. Na zes wedstrijden was Lisa Verwijk de grote winnaar van het toernooi. Op de tweede plaats eindigde Aimée Roze en op de derde plaats Faerle Leistra. De meiden werden uiteraard getrakteerd op een mooie prijs. Ook was er een prijs voor de ‘lucky loser’.

We willen alle meiden, Nina en de trainers die hebben meegeholpen van harte bedanken voor hun bijdrage aan deze leuke middag!

Meidentoernooi 1

Meidentoernooi 2