vv Winsum is een ambitieuze, maar ook zeker gezellige, voetbalvereniging met goede faciliteiten (nieuw modern sportpark) en is één van de grootste verenigingen in Noord-Nederland met in totaal meer dan 1.100 leden. De club beschikt over een bloeiende meiden- en vrouwenafdeling.

Op dit moment speelt onze MO17 in de 1eklasse. Het team bestaat uit een enthousiaste en leergierige groep relatief jonge meiden. Voetbalplezier in combinatie met ontwikkeling staat bij dit team voorop.

vv Winsum zoekt met ingang van het volgende seizoen (2022-2023) een trainer-coach die:

• fanatiek is, met een heldere visie op hoe er gevoetbald moet worden;
  • gevarieerde oefenstof aanbiedt gericht op het verder ontwikkelen van de technische- en tactische vaardigheden van de speelsters, zowel op team- als individueel niveau en deze oefenstof duidelijk kan overbrengen op de speelsters;
  • communicatief en sociaal vaardig is naar speelsters en ouders;
  • oog heeft voor de huidige en toekomstige ontwikkeling van de speelsters (verbinding tussen de meiden en de vrouwen);
  • zorgt voor een prettige sfeer en plezier in de groep;
  • interesse en betrokkenheid toont in de speelsters en de vereniging;
  • de trainingen bij voorkeur op twee trainingsavonden verzorgt (in overleg) en het team coacht op de wedstrijddagen (zaterdag);
  • affiniteit heeft met het meiden- en/of vrouwenvoetbal.

De trainingen geef je gezamenlijk met een collega trainster en hiervoor ontvang je uiteraard een passende vergoeding.

Interesse?

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Chantal Streppel, coördinator meiden, tel. 06-12814763 of Jolien Dijk, hoofdtrainer meiden, tel. 06-46456947.

Je schriftelijke reactie/motivatie mag je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..