Al jarenlang verzetten Fre Post, Douwe Korsaan, Tiemen van Dijken en Peter Ritzema fantastisch werk voor de commerciële commissie van vv Winsum. Reclame-uitingen van onze vele sponsoren geven het Geert Reinders Sportpark Winsum West een prachtige uitstraling. Ons hoofdveld en veld 4 zijn omringd met sponsorborden, lokale bedrijven pronken op onze tenues, de presentatiegids wordt jaarlijks in grote druk verspreid en overige uitingen zijn terug te zien op onze website en in de kantine.

Peter Ritzema heeft begin dit jaar aangegeven te willen stoppen met zijn werkzaamheden als bestuurslid Commerciële Zaken en aanjager binnen de commerciële commissie. Achter de schermen zijn wij al een paar maanden bezig en heeft een aantal mensen aangegeven iets voor de commerciële commissie te willen betekenen. In lijn met “Laten we het samen doen!” en met het oog op de toekomst willen wij graag met grotere groep mensen de commerciële taken oppakken en uitvoeren. Samen met elkaar, de club en haar sponsoren.

De groep bestaat uit onder meer Robert Schuijl, Gerke Vos, Heinze Andringa, Robert Buisman, Erik Koopsen, Marcel Kamphuis, Ramon Kauw, Wouter de Vries, Gerard Berghuis, Jan Joost Flim, Magne Beukema, Martin Tillema en Evert Wieringa. De werkzaamheden worden intern verdeeld en samen zetten zij het werk van hun voorgangers voort. Nog voor de zomer zal met alle sponsoren contact worden opgenomen en kennis worden gemaakt.

De voorbije jaren hebben we als club ondervonden hoe belangrijk sponsoren zijn. Zij kunnen net dat ene financiële zetje geven om iets binnen onze vereniging te realiseren. De afgelopen jaren zijn deze acties uitgevoerd door een drietal rotten in het sponsorvak; Douwe, Tiemen en Fré hebben het beste uit sponsoren gehaald. Peter heeft hier een aantal jaren leiding aan mogen geven. De drie mannen deden dit op onnavolgbare wijze, met de sturende Peter op de achtergrond. Wij zijn als vv Winsum deze mannen ontzettend veel dank verschuldigd! Douwe, Tiemen, Fré en Peter, ontzettend bedankt voor al jullie werk binnen de sponsorcommissie de afgelopen jaren!

Wil je graag sponsor worden of wil je meer weten over de mogelijkheden, heb je een vraag en/of opmerkingen of wil je alvast in contact komen met de commerciële commissie? Neem dan contact op met Robert Schuijl 06-22658458, Gerke Vos 06-11185750 of Heinze Andringa 06-53432277 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..