In 2018 werd de “Bakstenen” actie gestart met als doel geld te genereren voor ons nieuw te bouwen clubhuis. Na enige aanloopproblemen ging de actie leven en werden er vele bakstenen verkocht.

Van iedereen die destijds een baksteen, of zelfs meerdere bakstenen, heeft gekocht zou de naam vervolgens door middel van een blijvende herinnering terugkomen in het clubhuis, de “Wall of Fame”.

De actie werd een groot succes!! Er werd voor maar liefst € 25.000 aan bakstenen verkocht.

Het clubhuis is inmiddels klaar, op ons sportpark wordt gevoetbald en de “Wall of Fame” is ook klaar. Mocht je ook een baksteen hebben gekocht dan is ook jouw naam vereeuwigd in de “Wall of Fame” en zal voor altijd verbonden zijn aan vv Winsum.

Onder alle deelnemers heeft de verloting inmiddels plaatsgevonden en heeft onze voorzitter Ben Breukelman het winnende lot getrokken. De gelukkig winnaar is geworden: Rinus Michels! Op zaterdag 11 juni jl. heeft de uitreiking van de prijs, een dinerbon van € 100, plaatsgevonden door onze voorzitter Ben Breukelman.

Ga gerust een kijkje nemen in de kantine om je eigen naam te ontdekken!

Nogmaals willen wij iedereen van harte danken voor zijn/haar bijdrage aan de “Bakstenen” actie waardoor we nu met z’n allen kunnen genieten op ons geweldige “Geert Reinders Sportpark Winsum West”!

Bakstenenactie