Hallo jeugdleden en ouders,

Zoals elk jaar doet vv Winsum ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie.  De opbrengst wordt gebruikt voor 'Trainingsmaterialen voor de jeugd'.

Met de opbrengst van de afgelopen jaren is inmiddels een mooie Pannakooi aangeschaft. Deze wordt binnenkort op het sportpark geplaatst.

Alle jeugdleden t/m JO/MO-15 krijgen een boekje met 20 loten om huis aan huis te verkopen. Dit kan door opa, oma's, vader en moeders, buren, ooms en tantes te benaderen. Nieuw dit jaar is de persoonlijke QR-code voor elke verkoper, waarmee het nog gemakkelijker is om loten te verkopen. De boekjes worden in de week van 19 september uitgedeeld.

Tevens krijgt elk lid via de mail een (persoonlijke) verkooppagina die eenvoudig met familie en vrienden gedeeld kan worden via sociale media. Maak hier vooral gebruik van!
Deze mail zit vanaf 24 september in je mailbox.

De actie loopt van 24 september t/m 5 november 2022.

In de bijlage meer informatie over de actie. Lees deze goed door en help ons om zoveel mogelijk geld binnen te halen.

Laten we het samen doen!

Namens het bestuur van vv Winsum
Jeugdorganisatie vv Winsum

pdfBijlage extra informatie Grote Clubactie 2022 vv Winsum