Wie wil dat nu niet? Een hele week in het zonnetje gezet worden omdat je een fantastische hobby uitoefent. Lekker in de buitenlucht op het mooie sportpark van de vv Winsum te midden van sportievelingen die enthousiast hun favoriete voetbalsport uitoefenen. Zelf je conditie op peil houden en mentaal uitgedaagd worden om de spelregels juist toe te passen. Na afloop van de wedstrijd is er dan de dankbaarheid van de spelers (m/v/d) en smaakt de versnapering in de bestuurskamer heerlijk.

Week van de scheidsrechter

Aanstaande zaterdag start de ‘Week van de Scheidsrechter’. Van 1 oktober tot 9 oktober is het moment daar dat we onze (assistent-)scheidsrechters de eer geven die hen toekomt. Zonder scheids, geen wedstrijd!

De 'Week van de Scheidsrechter' is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Vanuit de vereniging ontvangen de scheidsrechters waardering in de vorm van een lekkernij en een presentje. Wij roepen alle voetballers en voetballiefhebbers dan ook op om deze week de (assistent-) scheidsrechters extra te bedanken.

Zonder scheidsrechters geen voetbal en geen fairplay op de voetbalvelden. De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal. Hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen? Meld je dan aan als scheidsrechter bij John Kamstra en je kunt meteen beginnen met fluiten!

Scheidsrechter worden?

Jij kunt ook scheidsrechter worden. Jij kunt de leiding krijgen over wedstrijden van de allerjongsten, maar ook over wedstrijden van de senioren. Die keuze is volledig aan jou. Samen bepalen we welke leeftijdscategorie je gaat fluiten, wat je doelen zijn en of je een opleiding wilt volgen.  

Voor het aanmelden als scheidsrechter of het verkrijgen van informatie kun je contact opnemen met coördinator scheidsrechters John Kamstra via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met een sportieve groet,

John Kamstra