Op de eerste dag van de week van de scheidsrechter werden wij als verenigingsscheidsrechters nog gastvrijer welkom geheten dan normaal.

Gastheer Otto Mekel had uitgepakt en deelde namens het bestuur koffie en een petit fours (gebakjes) uit aan alle scheidsrechters.

Voor de verenigingsscheidsrechters was er zelfs een goodie-bag met officiële scheidsrechtersfluit en koord inclusief een notitieblok.

Het 3e zaterdagteam verwende zijn verenigingsscheidsrechters nog verder door ze alle 3 een gevarieerd bierpakket aan te bieden. De scheidsies waren zichtbaar geroerd door dit gulle gebaar. Een ultieme beloning voor de vrijwilligers in de vorm van aandacht en waardering.

scheidsweek

Week van de scheidsrechter

Het is nu de ‘Week van de Scheidsrechter’. Van 1 oktober tot 9 oktober is het moment daar dat we onze (assistent-)scheidsrechters de eer geven die hen toekomt. Zonder scheids, geen wedstrijd!

Scheidsrechter worden?

Jij kunt ook scheidsrechter worden. Jij kunt de leiding krijgen over wedstrijden van de allerjongsten, maar ook over wedstrijden van de senioren. Die keuze is volledig aan jou. Samen bepalen we welke leeftijdscategorie je gaat fluiten, wat je doelen zijn en of je een opleiding wilt volgen.  

Voor het aanmelden als scheidsrechter of het verkrijgen van informatie kun je contact opnemen met coördinator scheidsrechters John Kamstra via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met een sportieve groet,

John Kamstra