Het invullen van wedstrijdformulieren gebeurt via de KNVB Wedstrijdzaken-app. Alle belangrijke informatie rondom de wedstrijd, zoals de uitslag, de speelgerechtigheid van spelers, scheidsrechter en de aanvoerder worden via de app vastgelegd.

Ook bij de pupillen (Onder 8 tot en met Onder 12) gebruiken we de Wedstrijdzaken-app. Ook bij deze leeftijdsklassen controleert de wedstrijd app op de zaken zoals genoemd. Het is tevens de bedoeling dat de teamleider de stand na de wedstrijd in de KNVB Wedstrijdzaken-app invult.

Kortom:

Wie gebruikt de Wedstrijdzaken-app?

Iedereen die officieel betrokken is bij een wedstrijd, moet deze app op de telefoon hebben, zoals:

  • Scheidsrechters
  • aanvoerders/spelers (die de taak hebben om de spelersopgaaf te doen bij de senioren)
  • Teamleiders/teammanagers (verplicht bij alle jeugdteams– jeugdspelers mogen het wedstrijdformulier niet invullen)
  • Trainers/coaches
  • Overige wedstrijdofficials

 

Registreren
Om je account aan te maken voor de Wedstrijdzaken-app van de KNVB gebruik je het e-mailadres waarmee je ook geregistreerd staat bij de ledenadministratie van vv Winsum. Na een succesvolle koppeling worden de wedstrijden zichtbaar, zodat je ze kunt vastleggen.

Ben je nog niet geregistreerd bij de ledenadministratie of heb je andere vragen? Neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat van vv Winsum (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Hier onder een aantal handleidingen:

Instructievideo – Hoe geef je de spelers op die aan de wedstrijd deelnemen?

{youtube}DTd1ca6F-tM{/youtube}

Instructievideo – Hoe controleer je de spelerspassen?

{youtube}T5Zuqzlfca4{/youtube}

Instructievideo – Hoe vul je het wedstrijdverloop in?

{youtube}TQNnpBZSyK8{/youtube}

Wat is het verschil met de Voetbal.nl app?
De Wedstrijdzaken-app is puur voor het afhandelen van het wedstrijdformulier. Alle overige informatie rondom het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen vind je via de Voetbal.nl app. Die app is dus bedoeld voor iedereen en altijd handig om op je telefoon te hebben. Gebruik je beide apps, dan kun je met één account op beide apps inloggen.