Op zaterdag 24 september jongstleden zijn we onder de bezielende leiding van Henk Buikema weer begonnen om de jongste groep kinderen van de club de beginselen van het voetbal bij te brengen. We zijn begonnen met een groepje van 8 spelertjes, maar na een aantal weken staat de teller inmiddels al op minimaal 15 zeer enthousiaste spelertjes per training!

Draakjes Afbeelding 1

Bij de trainingen kunnen we alleen nog wel wat hulp gebruiken. Hierbij een dringende oproep vanuit de Draakjes: “Help ons trainingen geven!”.

Welke ouder, vrijwilliger, speler of speelster is bereid om af en toe de training te verzorgen of te assisteren bij de training op de zaterdagochtend rond de klok van 10:00 uur?

Draakjes afbeelding 2

Lijkt het je leuk om deze toekomstige toppers te gaan trainen?

  • Meld je dan nu aan bij Henk Buikema, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt als Draakje natuurlijk ook nog steeds mee komen trainen! Meld je dan nu aan bij Rik Meerveld, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de Draakjes alvast bedankt!