Als vereniging zijn we blij en dankbaar dat Anna Veldhuis het contract met de heren van vv Winsum 4 met drie jaar heeft verlengd! Voortaan niet meer op de voorzijde, dus dat was voor de trouwe volgers van het team wel 'Heul Apart'. Het gezelligste eetcafé van Winsum doet het dit jaar net even anders en staat nu op de achterzijde van het shirt. Dit sluit ook mooi aan bij hun credo 'Heul apart'. In het Gronings zeg je toch ‘hail’? “Klopt, mor wie doun 't nou einmoal net eemkes aans”.

Op de voorzijde van het shirt prijkt vanaf dit seizoen Van Mossel Autolease. Werkzaam bij Van Mossel Autolease en begenadigd speler van het 4e team is Mitchel Weener. "Als Winsumer speler bij het 4e, willen wij met Van Mossel Autolease het team verder op weg helpen. Hoe mooi is het om dit samen met Anna op het shirt te doen. Na de wedstrijd sluiten we de 4e helft graag af in Eetcafé J&A.

Mitchel werkt bij een onderdeel van Van Mossel Autolease; Shortlease Noord. Shortlease Noord is een mooi overzichtelijk en klantvriendelijk bedrijf die de beste aanbieding doet op het gebied van shortlease. Of je nu als zzp'er tijdelijk een auto nodig hebt of dat je voor je collega's een tijdelijke auto zoekt: Shortlease Noord helpt je snel op weg! We heten Van Mossel Autolease heel hartelijk welkom bij vv Winsum en bedanken hen voor de sponsoring!

STM 6442

vv Winsum 4 foto 2