Al jarenlang is Café Restaurant Hoornstertil de shirtsponsor van vv Winsum 5. Ook de komende jaren blijft zij verbonden aan het vijfde en is het contract voor drie jaren verlengd. Dit is niet alleen goed nieuws voor vv Winsum, ook voor het vijfde elftal; het jaarlijkse uitje spareribs eten blijft hiermee in stand. Wederom heel hartelijk bedankt Tity Boersma en Martijn Oostenbrink voor jullie sponsoring!

Veel toeristen weten de rust, ruimte en schone lucht in Noord-Groningen te vinden. Café Restaurant Hoornstertil in Wehe-den Hoorn speelt hier actief op in en biedt de gasten in alle jaargetijden een compleet arrangement voor iedere beurs in eigen café, restaurant en zalen. De keuken heeft een zeer goede naam. Ieder jaar bezoekt het vijfde, inclusief oud-spelers, trainende leden en vrienden van het vijfde, het restaurant voor een avond vol overheerlijke spareribs en gezelligheid in het café. Verder zijn de stamppotbuffetten, de Hogelandster schnitzels en sliptongplates een zeer goede keuze van de kaart.

Waar ken je de Hoornstertil nog meer van? Uiteraard van de Ede Staalzaal, de verhuur van Marenboten (10-12 persoons) of de stoere Grunn-boten (6-10 persoon) en het terras aan het water. Kortom, Café Restaurant Hoornstertil; het hele jaar een gezellig uitje.

Op een sportief, culinair en gezellig seizoen!

Foto vv Winsum 5