Onlangs heeft Marc Krüger aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen als Hoofd Jeugd Opleiding (HJO) Bovenbouw en als lid van het Technisch Hart van vv Winsum.

Marc Krüger: “Na 6 seizoenen vv Winsum, waarbij ik diverse functies hebben mogen uitvoeren, is er nu iets op mijn pad gekomen wat ik niet kan laten lopen. Ik ga vv Winsum inruilen voor een functie bij de KNVB. Ik ben in gesprek gekomen met de KNVB en kan van mijn hobby mijn werk maken door vanaf 1 februari 2023 fulltime in dienst te komen. Ik word bij de KNVB Medewerker zaalvoetbalontwikkeling voor het district Noord en Oost. Hierbij gaat het om het verbeteren van de positie van het zaalvoetbal op zowel prestatie- als recreatief niveau. Je kunt ook denken aan het opzetten van jeugdzaalvoetbal in beide districten en de samenwerking tussen veld- en zaalvoetbal. Om me helemaal te kunnen focussen op mijn nieuwe job heb ik besloten om aan het einde van het seizoen te stoppen bij de club waar ik ook veel aan te danken heb gezien de functies die ik bekleed heb en de ruimte die me gegeven is om me verder te kunnen ontwikkelen als trainer en HJO. De komende maanden zal ik me voor de volle 100% inzetten voor vv Winsum!”

Bestuurslid Voetbalzaken Jan Jaap Zijlstra: “Marc heeft de laatste 6 seizoenen in meerdere functies zijn steentje bijgedragen in de verdere voetbalontwikkeling van de club. Hij begon in 2017 als Jeugdtrainer van de JO19-1 waar hij twee seizoenen de oudste jeugd onder zijn hoede nam. In het seizoen 2019-2020 nam hij plaats in de Commissie Voetbal Zaken (CVZ) Heren senioren gericht op de selectieteams en de laatste drie seizoenen ondersteunt hij met veel enthousiasme en energie de trainers van de Bovenbouw in de jeugdopleiding van vv Winsum als Hoofd Jeugd Opleidingen en maakt hij deel uit van het Technisch Hart van de club. Naast deze functies stond hij altijd klaar voor de club. Zo heeft hij bijvoorbeeld als interim-trainer van de 2e selectie Heren, met het trainen van de Vrouwen en het assisteren bij het trainen van de 1e en 2e selectie Heren in de lastige Corona periode de club ondersteund. Dit siert de mens Marc Krüger en daar zijn wij hem heel dankbaar voor. Wij wensen hem veel succes en plezier bij de KNVB!” 

Technisch Hart vv Winsum