Op 24 november jongstleden heeft Wouter Jansen, manager van Albert Heijn Winsum, samen met Marcel Kamphuis van de Commissie Commerciële Zaken en voorzitter Ben Breukelman de handtekening gezet onder een nieuwe overeenkomst tussen Albert Heijn Winsum en vv Winsum. Hiermee verlengt Albert Heijn Winsum de verbintenis met vv Winsum voor de komende jaren met shirt- en bordsponsoring en blijven zij partner en zichtbaar op het KIKA-trainingspak.

Als supporter en ouder van jeugdleden stond Wouter Jansen direct open voor een contractverlenging met onze verening. "We willen de jeugd graag laten bewegen, gezonde voeding stimuleren en sporten, bijvoorbeeld in de vorm van voetballen, is goed voor de gezondheid en de ontwikkeling van het kind." 

Al jarenlang is Albert Heijn Winsum verbonden aan vv Winsum. Hier zijn we als vereniging erg blij mee en trots op! Zo denken we onder andere met veel plezier terug aan de unieke voetbalplaatjes actie met onze plaatselijke helden en heldinnen. De komende jaren is Albert Heijn Winsum zichtbaar bij de lichting JO10, -11 & -12.

Erik Banus en Wouter Jansen, bedankt voor de prettige samenwerking en jullie sponsoring bij vv Winsum!

Albert Heijn Winsum