Marten “Totti” Dohmeijer

Deze week werden we opgeschrikt door het verdrietige nieuws dat Marten was overleden. De strijd tegen zijn ziekte heeft hij verloren, tot het einde geknokt en gevochten!

In de jeugd heeft Marten gevoetbald bij vv Hunsingo, een kind van de club. Hier kreeg hij ook zijn bijnaam “Totti” , van een teamgenoot ,vanwege zijn haardracht en de opstaande kraag van zijn shirt. Deze bijnaam heeft hij tot het einde op zijn manier ingekleurd.

Hij kwam later te spelen bij het vriendenteam van vv Hunsingo Zat en daar heeft hij ook zijn stempel gedrukt op de manier, zoals wij Marten kennen, sfeermaker, altijd vol grappen en vertolker van het levenslied.

Toen vorig jaar in februari het verschrikkelijke nieuws kwam, dat hij ongeneeslijk ziek was, wilde hij nog een keer “DE DERBY”, dit was zijn wens en zo werd in no time de wedstrijd vv Hunsingo – Viboa door zijn vriendengroep georganiseerd. Een onvergetelijke dag met een lach en een traan, waar jij samen met Marloes en Saar en al je dierbaren intens van genoten hebt.

vv Winsum gaat je missen en dan vooral je hechte vriendengroep waar jij deel vanuit maakte. Geen derde helft meer, wel een lege plek. We zullen je niet vergeten.

Marloes en Saar en alle familie en vrienden, namens vv Winsum ontzettend veel kracht en sterkte met elkaar om dit enorme verlies een plek te geven.

Totti4Ever

Namens vv Winsum

Ben Breukelman

STM 8260

STM 9154

marten