Als vereniging hebben we een maatschappelijk convenant afgesloten met Univé. Dat betekent dat we elkaar versterken bij maatschappelijke initiatieven. Doe daarom als lid/team van vv Winsum mee met de Nationale Opruimdag. Een beetje van Nederland Schoon, een beetje van vv Winsum en een beetje van Univé 😊.

Een schone buurt: we willen het allemaal. Maar zwerfafval verdwijnt pas als iemand het opruimt. Maak daarom samen met leden van Univé, leden van vv Winsum en andere inwoners van Winsum op zaterdag 18 maart a.s. Winsum weer zwerfafvalvrij. Hoe? Meld een opschoonactie aan, bestel gratis opschoonmateriaal en ruim het zwerfafval dat je in jouw buurt vindt op.

Doe je mee als team? Hartstikke mooi! Deel jullie opruimactie op sociale media met de hashtags #verliefdopjebuurt en #unive en inspireer buren, vrienden, familie en collega’s om ook in actie te komen tegen zwerfafval. Als dank kunnen jullie na afloop met jullie team een patatje eten in de kantine.

Geef jullie team op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jullie ontvangen dan ook de opschoonpakketten. Om de omvang en impact van deze actie in beeld te brengen, vragen wij je de opruimactie ook aan te melden via: www.supportervanschoon.nl.

Laten we het samen doen!

opruimen