Elke maand maken de inspecteurs van MICHELIN enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de MICHELIN Gids Nederland. Onlangs – december 2022 - hebben de inspecteurs Bistro Refter geselecteerd.

We willen Roelfien Steen en Cor Clevering hierbij van harte feliciteren met hun selectie en prestigieuze onderscheiding!

De gezellige bistro van Roelfien Steen en Cor Klevering is een huis van vertrouwen. Verwacht hier geen creatieve uitspattingen, maar eerlijke klassiekers bereid door een ervaren chef. De Franse keuken is zijn muze, al uit hij ook graag zijn liefde voor mediterrane smaken. Dit is het soort zaak waar u smult van een intense bouillabaisse met kraakverse vis, krokante toast, rouille en gruyère. Chef Steen verwent vleesliefhebbers dan weer met een mooie filet pur die perfect saignant is gebakken en geassocieerd wordt met een lekkere bearnaisesaus, bereid volgens de regels van de kunst. De eerder beknopte maar interessante kaart die u bij Bistro Refter krijgt voorgeschoteld, schildert ongetwijfeld een glimlach op uw gezicht. Bron MICHELIN Gids.

We moedigen u uiteraard aan om deze beloftevolle, overheerlijke en gezellige bistro snel uit te proberen.

michelin            refter