In het najaar van 2022 hebben onze jeugdleden weer heel veel loten verkocht voor de Grote Clubactie.

We zijn trots op de geweldige inzet van onze verkopende jeugdleden!

We hebben dit jaar € 3.410,04 opgehaald! Met het opgehaalde geld hebben we trainingspoppen en trainingsmaterialen voor de jeugd kunnen kopen.

Dit jaar hebben we al onze topverkopers in het zonnetje gezet. Zoals elk jaar hebben de drie jeugdleden, die de meeste loten hebben verkocht, een mooie voetbal van ons gekregen. Op de 3e plaats stond Niek Menninga met 61 verkochte loten. Op de 2e plaats stond Mees Holleman met 68 loten en Jens de Munck heeft 138 loten verkocht! Super gedaan!

Maar dan zijn we er natuurlijk nog niet; het team dat de meeste loten heeft verkocht was dit jaar de JO8-1! We hebben alle spelers van de JO8-1 uitgenodigd om mee te lopen met de line-up van Heren 1. Hierna hebben alle spelers een medaille ontvangen.

En dan zijn we er nog steeds niet! Want alle leden die meer dan 25 loten hebben verkocht, hebben we ook uitgenodigd om mee te lopen met de line-up. Ook zij hebben allemaal een medaille in ontvangst kunnen nemen.

Volgend jaar doen we weer mee met de Grote Clubactie. Voor alle jeugdleden die hebben meegedaan weer een kans om zo’n mooie voetbal of een mooie medaille te krijgen!

De jeugdorganisatiecommissie

grote club actie 3 topverkopers

grote club actie JO8 1